Bod vrijedan drogog mjesta!

cropped-logo.jpg

Potvrdu drugog mjesta tražili smo protiv odlično izbalansirane ekipe „Đurđenovca”. Za ostvarenja cilja dostatan nam je bio i jedan bod koji smo nakon puno nervoze i uspjeli osvojiti.

Gosti su u prvi blok postavili svoje „teško naoružanje” vjerujući da mogu iznenaditi. Silić nakon vostva od 2-0 u setovima i 30 drva u plusu ne dopušta gostujućem najiskusnijem igraću Grandiću preokret i donosi poen, Posavec i Domnjak vode izjednačen dvoboj, gdje gostujući igrač, u svakom setu stječe prednost igrom u pune, a Posavec sve to stiže daleko boljim čiščenjem, te pobjeđuje sa pet drva. Plevnjak protiv Rončevića gubi poen, gdje gostujući igrač radi razliku u čunjevima, te nakon prvog bloka imamo 2-1 ali su drva, njih 14, u korist gostiju.

Drugi blok donosi mnogo nervoze i nepotrebnu dramu koju smo si sami pripremili. Naš najiskusniji igrač, Pokrivač radi, najblaže rečeno, nepromišljen potez kad nakon kvara na kuglani napušta stazu u drugom bloku te dobiva crveni karton, a pošto ne postoji mogućnost zamjene ostajemo bez 300-tinjak čunjeva u ukupnom zbiru. Pošto se kuglana ne može poraviti igra se nastavlja na četiri staze. Sav teret osvajanja dva igračka poena koja su nam prijeko potrebna pada na leđa Vreska i Turka. Vresk uvjerljivo dobiva svog takmaca i polučuje najbolji rezultat utakmice, dok Turk nakon pauze od 40-tak minuta rutinski osvaja poen i potvrđuje drugo mjesto na tablici.

Rezultati: Vresk 593, Posavec 571, Silić 552, Plevnjak 532, Turk 527,  Pokrivač 271.

Igračke poene osvojili su: Vresk, Posavec, Silić, Turk.

 

Rezultati       Igrač Lige