Čestitali „Medvjedima” na prvom mjestu!

cropped-logo.jpg

Gostovanje u Zagrebu u „medvjeđem brlogu” iskoristili smo za nastup igrača koji su manje nastupali ove sezone, sa izuzetkom Posavca kome je nastup bio važan za plasman na tablici najboljih igrača lige.U prvom bloku nastupili su Jurica Smontara i Željko Kos. Specifičnost kuglane i manjak nastupanja pokazali su se kao veliki nedostatak za postizanje boljih rezultata.

U drugi blok ulazimo sa našom provjereno dobitnom kombinacijom Plevnjak – Posavec, svaki od njih sa drugom zadačom. Plevnjak dobivanjem poena, a Posavec postizanjem rezultata koji mu donosi treće mjesto u poretku za igrača lige. Nakon dobrog starta Plevnjak daje šansu Belaru koji je koristi i osvaja poen za „Medvjede”.  Posavec svojim nastupom potvrđuje treču poziciju za igrača lige ruši 560 čunjeva – osvaja igrački poen – potrebno – ostvareno.

U trečem bloku odlična igra Kalauza te konstantni pritisak na Đepinu – Bajića prisiljava ponajboljeg domačeg igraća da pokaže sve svoje kuglačko znanje. Bojan Barač, stiskom ruke na kraju dvoboja priznaje makedonskom reprezentativcu superiornost u njihovom dvoboju.

Zadovoljstvo i ponos na osvojenom drugom mjestu te neizbrisiv trag u klupskoj povjesti svih igraća i vodstva KK „Lepoglava”!

Rezultati: Kalauz 580, Posavec 560, Plevnjak 530,  Smontara 506, Barač 478, Kos 458.

Igrački poen osvojio je Posavec.

 

Rezultati       Igrač Lige